دیدار مدیرکل بهزیستی استان گیلان با مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان

 در راستای تامین اقلام و نیازمندیهای جامعه هدف ،دکتر رضا جعفری مدیرکل بهزیستی گیلان باتفاق امیر مرادی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با احمدرضاموقری مدیر کل جمع آوری فروش و اموال تملیکی استان گیلان دیدار کردند .

در این دیدار دکتر جعفری از حمایت گری و همکاریهای خیر خوا هانه مدیرکل و کارکنان اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان نسبت به حل مشکلات اقتصادی گروه هدف بهزیستی قدردانی کرد و افزود: ما در مجموعه بهزیستی همواره در راستای تامین نیازهای مددجویان و توانخواهان بهزیستی در مراکز شبانه روزی اموراجتماعی ، توانبخشی ، مراکز ماده ۱۶،نیازمند حمایت و یاری سایر نهادها و ارگانها از جمله مجموعه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان هستیم.

مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان نیز حمایت از سازمان های خدمت دهنده به دهک های ۳-۱جامعه را در الویت خدمات این مجموعه بیان کردو افزود : ما نیز تمام تلاش خود را در راستای مسئولیت اجتماعی و خدمت به نیازمندان بهزیستی خواهیم داشت.

کد خبر 189120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد